ЕЛЕКТРОНСКИ ВЕСНИК

Доколку сакате да ги добивате најновите известувања за Прогресив Академија, да ги следите најновите настани и обуки во академијата, да добивате информации за актуелни тендери и нови можности за соработка, тогаш регистрирајте се на нашата платформа за да го добивате нашиот електронски весник.