ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УПИСИ НA АКАДЕМИЈАТА ЗА ИЗВРШНИ МЕНАЏЕРИ

Искористете ја единствената можност да бидете дел од првата верифицирана програма за претприемништво и менаџмент за извршни менаџери, во склоп на Фондација Прогресив Академија.

Одлична можност за обука и едукација од врвен квалитет, достапна за сите оние кои сакаат да ги надоградуваат своите менаџерски и лидерски капацитети.

Уписите се во тек, а апликацијата можете да ја пополните ТУКА 

Сите оние кои се заинтересирани да дознаат повеќе за Прогресив Академија како и за самата програма,  Ве покануваме да присуствувате на отворениот инфо ден кој ќе се оддржи на 17.05.2022 година со почеток во 12 часот.

Регистрирајте се на настанот уште денес, притоа пополнувајќи ја кратката форма ТУКА

Сите оние кои се заинтересирани а не се во можност да се вклучат на отворениот зум состанок, Ви нудиме можност дополнително да го закажете Вашиот термин на info@progressive.org.mk или на телефон 072-279-942, а ние ќе бидеме тука за да одговориме на сите Ваши прашања.

Искористете ја извонредната можност која Ви ја нуди Прогресив Академија,  преку уникатна и современа едукација да се стекнете со успешни менаџерски и лидерски вештини, што всушност е и клуч на успех на секоја компанија.

Резервирајте го навреме Вашето место и бидете дел од втората генерација учесници на програмата за претприемништво и менаџмент за извршни директори, единствена од таков тип на нашите простори. Истата е сертифицирана и признаена на територијата на Македонија и надвор од неа.

Бројот на учесници е ограничен.

Ве очекуваме!