Бранко Богучевски од Азелис Корпорација за неговото искуство од Академијата за Извршни менаџери

Бранко Богучевски е Business Development менаџер од Азелис Корпорација за Македонија, Албанија и Косово. Тој беше дел од првата генерација од Академијата за Извршни менаџер на Прогресив. Погледнете што има да каже за неговото искуство.

Прогресив Академијата за Извршни менаџери е прва акредитирана програма од овој тип во Македонија која што се носи рамо до рамо со сите модерни и светски текови.

Како менаџер во мултинационална компанија, бенефитите од Академијата ги почуствував лично кај себе, бидејќи вештините кои што ги научив во Прогресив Академијата веќе се применливи.