Илија Андонов од Андонов ДООЕЛ за неговото искуство од Академијата за Извршни менаџери

Илија Андонов е комерцијалист во компанијата Андонов ДООЕЛ Св. Николе. Тој е дел од втората генерација на учесници на Академијата за Извршни менаџери на Прогресив. Погледнете што има да каже за неговото искуство.

Мотивот за да се запишам на Академијата за Извршни менаџери беше желбата за проширување и зголемување на моето знаење и вештини. Моите очекувања од академијата се да научам како да се справувам со тековните предизвици во областа на човечки ресурси, оперативен менаџмент, продажба и сл.