Стефан Божиновиќ од Макпрогрес Доо за неговото искуство од Академијата за Извршни менаџери

Стефан Божиновиќ е Бренд Менаџер во Макпрогрес Доо Винциа. Тој е дел од третата генерација на учесници на Академијата за Извршни менаџери на Прогресив. Прочитајте за неговото искуство од истата.

Времињата се менуваат и носат многу новитети. Секој ден е нов предизвик и уште едно ново искуство. За да го дадеме најдоброто од нас и да обезбедиме свој личен успех и успех на компанијата за кој работиме, потребно е да се усовршуваме и да осознаваме нови искуства. Прогресив Академија е место каде што секој менаџер може да го надополни своето знаење и портфолио со богати искуства и вештини. Учењето и усовршувањето е процес кој никогаш не треба да запре. Затоа топло ја препорачувам Прогресив академија за извршни менаџери како место за прогрес на секој менаџер.