Тања Малчев од Ацико АС Делчево за нејзиното искуство од Академијата за извршни менаџери

Тања Малчев е Управител во компанијата Ацико АС Делчево. Таа е дел од втората генерација на учесници на Академијата за Извршни менаџери на Прогресив. Погледнете што има да каже за нејзиното искуство.

Причината поради која се запиштав на Акадеијата за Извршни менаџери е за да ги унапредам моите професионални и менаџерски способности, да учам од врвните професори кои што се предавачи на Академијата и да бидам меѓу првите која што ќе добијам сертификат кој е верифициран од Министерството за образование и наука.