Kamelija Apostolova

Ленче Спасова од Камел 98 Виница за нејзиното искуство од модулот Менаџмент со промени

Прочитајте го искуството на Ленче Спасова од Камел за нејзиното искуство од модулот Менаџмент со промени при Академијата за извршни директори.          Најголемиот предизвик со кој се соочуваме како менаџери, тимови и организации е да …

Ленче Спасова од Камел 98 Виница за нејзиното искуство од модулот Менаџмент со промени Прочитај повеќе »

Ацо Лазаров од Макпрогрес за неговото искуство од модулот Бизнис стратегија и бизнис планирање

Прочитајте го искуството на Ацо Лазаров од Макпрогрес Доо за неговото искуство од модулот Бизнис стратегија и бизнис планирање при Академијата за извршни директори. Овај модул пополнува една празнина во моето формално образование. Предавањата беа …

Ацо Лазаров од Макпрогрес за неговото искуство од модулот Бизнис стратегија и бизнис планирање Прочитај повеќе »

Свечено доделување на сертификати

“Вашите вработени се клуч за успехот на Вашата компанија” Задоволни учесници и инспиративни приказни! Вака успешно заврши , првата генерација учесници на Академијата за извршни менаџери. На свечена церемонијата која се оддржа на 06ти септември …

Свечено доделување на сертификати Прочитај повеќе »

Успешно заврши и последниот модул “Лидерство и успешна деловна комуникација базирана на вредности“ при Прогресив Академија

Лидерство и успешна деловна комуникација базирана на вредности е осмиот и последен модул кој имаа можност да го слушаат учесниците во програмата за претприемништво и менаџмент за извршни директори во склоп на Фондација Прогресив Академија. …

Успешно заврши и последниот модул “Лидерство и успешна деловна комуникација базирана на вредности“ при Прогресив Академија Прочитај повеќе »

Јана Стојаноска од Транслог Експрес Дооел за нејзиното искуство од модулот Лидерство

Прочитајте го искуството на Јана Стојаноска од Транслог Експрес Дооел за нејзиното искуство од модулот Лидерство при Академијата за извршни директори. Академијата за извршни менаџери предводена од врвни предавачи кои теоријата и практичната работа ја …

Јана Стојаноска од Транслог Експрес Дооел за нејзиното искуство од модулот Лидерство Прочитај повеќе »

Маја Бојаџиева од МАКОМ ТРЕВ ПЛУС ДОО – Увоз-Извоз-Радовиш за нејзиното искуство од модулот Човечки ресурси и управување со таленти

Прочитајте го искуството на Маја Бојаџиева од МАКОМ ТРЕФ ПЛУС ДОО – Увоз-Извоз-Радовиш за нејзиното искуство од модулот Човечки ресурси и управување со таленти при Академијата за извршни директори. Иновативна програма со уникатен спој на …

Маја Бојаџиева од МАКОМ ТРЕВ ПЛУС ДОО – Увоз-Извоз-Радовиш за нејзиното искуство од модулот Човечки ресурси и управување со таленти Прочитај повеќе »

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УПИСИ НA АКАДЕМИЈАТА ЗА ИЗВРШНИ МЕНАЏЕРИ

Искористете ја единствената можност да бидете дел од првата верифицирана програма за претприемништво и менаџмент за извршни менаџери, во склоп на Фондација Прогресив Академија. Одлична можност за обука и едукација од врвен квалитет, достапна за …

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УПИСИ НA АКАДЕМИЈАТА ЗА ИЗВРШНИ МЕНАЏЕРИ Прочитај повеќе »

Панче Стоименовски од МЕБЕЛ ВИ Виница за неговото искуство од модулот ”Финансии”

Прочитајте го искуството на Панче Стоименовски од МЕБЕЛ ВИ Виница за неговото искуство од модулот „Финансии“ при Академијата за извршни директори. За да функционираме ефективно во овој свет на брзи промени, неопходно е активно следење …

Панче Стоименовски од МЕБЕЛ ВИ Виница за неговото искуство од модулот ”Финансии” Прочитај повеќе »

Блаже Барлески од ДОНИА ДООЕЛ Прилеп за неговото искуство од модулот ”Финансии”

Прочитајте го искуството на Блаже Барлески од ДОНИА ДООЕЛ Прилеп за неговото искуство од модулот „Финансии“ при Академијата за извршни директори. “Уникатната наставна програма која што се реализира во Академијата за извршни менаџери (дел од …

Блаже Барлески од ДОНИА ДООЕЛ Прилеп за неговото искуство од модулот ”Финансии” Прочитај повеќе »

Основните училишта од Оризари, Зрновци, Блатец и Драгобраште на „Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке“ и компанијата “МАКПРОГРЕС“

Вчера Винчини Развојниот Центар ги отвори вратите за идните средношколци од Оризари, Зрновци, Блатец и Драгобраште. Претставници од средното општинско училиште “Ванчо Прке“ – Виница ги преставија струките и образовните профили кои ќе се изучуваат …

Основните училишта од Оризари, Зрновци, Блатец и Драгобраште на „Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке“ и компанијата “МАКПРОГРЕС“ Прочитај повеќе »