Посета на учениците од прехранбениот смер во гимназијата “Ванчо Прке“ од Виница во иновативниот тренинг центар

  Учениците од дуалната прехранбена паралелка при гимназијата СОУ Ванчо Прке од Виница, го посетија новиот иновативен развоен центар во Виница. Целта на посетата беше информативна и едукативна во однос на запознавање на самите ученици …

Посета на учениците од прехранбениот смер во гимназијата “Ванчо Прке“ од Виница во иновативниот тренинг центар Прочитај повеќе »