Запознајте се со Академијата за Извршни менаџери на Прогресив во следните 7 минути

Дознајте повеќе за Академијата за Извршни менаџери на Прогресив во следните 7 минути. Погледнете го нашето корпоративно видео во кое што ќе се запознаете со програмата, нашите иснтруктори, со задоволните учесници од првите две генерации и се она што е важно и што треба да го знаете.

Уписите за третата генерација – 2023/2024 се во тек. Сите заинтересирани можете да прочитате повеќе за Академијата и да се пријавите на следниот линк: https://www.progressive.org.mk/opis-na-programata/

За дополнителни прашања исконтактирајте не на info@progressive.org.mk или на телефон: 072-279-942