Свечено доделување на сертификати

“Вашите вработени се клуч за успехот на Вашата компанија”

Задоволни учесници и инспиративни приказни!

Вака успешно заврши , првата генерација учесници на Академијата за извршни менаџери.

На свечена церемонијата која се оддржа на 06ти септември годинава, им беа доделени сертификати на шеснаесет учесници во првата генерација учесници во програмата за претприемништво и менаџмент. Секој од нив излезе побогат и поуспешен со знаење, спремен да се соочи со новите предизвици кои ни ги носи модерното време и да го пренесе искуството во својата компанија како и во сферата на своето лично делување.

Продолжуваме со испишување на успешни приказни на новата генерација учесници од Академијата за извршни директори!

Образованието и стекнувањето нови знаење се најповолната инвестиција во овие кризни времиња. Не двоумете се и искористете ја можноста да инвестирате во свој личен раст и развој а со тоа и раст и развој на Вашата компанија.

Линк за апликација: https://forms.gle/WLwJvXzfTLh9qfxYA

Е-маил: info@progressive.org.mk

Тел: 072-279-942