Виктор Митревски, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација

Виктор Митревски има страст во градење, скалирање на менторски тимови на инженери и доставување технички решенија што им носат вредност на корисниците. Тој има над 15 години искуство во ИТ индустријата, работи како Менаџер за инженерство, Технички советник и Извршен директор на две технолошки компании кои обезбедија технички услуги за многу клиенти низ целиот свет. Тој има искуство во управување со 150 вработени дистрибуирани во неколку различни земји. Виктор е магистер по софтверско инженерство и неколку деловни и менаџерски обуки.

Виктор Митревски го води Модул 4 – Иновации преку напредни технологии. За да дознаете повеќе за модулот, повелете информации ТУКА.