Бранко Богучевски од Азелис Корпорација за неговото искуство од Академијата за Извршни менаџери

Бранко Богучевски е Business Development менаџер од Азелис Корпорација за Македонија, Албанија и Косово. Тој беше дел од првата генерација од Академијата за Извршни менаџер на Прогресив. Погледнете што има да каже за неговото искуство. …

Бранко Богучевски од Азелис Корпорација за неговото искуство од Академијата за Извршни менаџери Прочитај повеќе »