на академијата ТЕК СЕ ВО уписите за извршни менаџери АПЛИЦИРАЈ СТАНИ ПАРТНЕР НА ПРОГРЕСИВ АКАДЕМИЈА ПАРТНЕРСТВО кариерен и ТУКА Е ТОКМУ клучот за професионален развој ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

за нас

ПРОГРЕСИВ АКАДЕМИЈА

ПРОГРЕСИВ АКАДЕМИЈА

Фондацијата „Прогресив Академија“ е иновативен тренинг центар чија визија е развој на вештини преку квалитетни едукативни програми, унапредување на техничките знаењa, акцелераторски програми и активности за истражување и развој. Една од програмите во склоп на Фондацијата е  Академијата за Извршни Менаџери која има за цел да ги надгради менаџерските капацитети за компаниите во регионот и пошироко. 

МЕНАЏМЕНТ

Академија за извршни менаџери

Бидете дел од првата сертифицирана Академија за Извршни Менаџери во Македонија. Во тимот на предавачи имаме исклучителни професионалци, професори и менаџери на големи регионални компании. Планираме голем број на гости говорници и многу практична работа. Програмата ќе биде трансформативна за сопственици на семејни бизниси, претприемачи и менаџери на различни позиции во големи и мали компании.

15ти Август, 2023
Рок за aплицирање:

15 Август, 2023 год.

видео

Свечено отварање на Винчини центарот за развој и прогресив академија

Погледнете ги видеото од  свеченото отварање на Винчини Центарот за развој и Прогресив Академија.

видео

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА АКАДЕМИЈАТА ЗА ИЗВРШНИ МЕНАЏЕРИ

Погледнете ги видео обраќањата на Членовите на Одборот на Директори на Фондација „Прогресив Академија“

ОБУКИ И АКАДЕМИИ

ОБУКА ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ОПРЕМА

ОБУКА ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ОПРЕМА

Обуката за специјалисти за управување со опрема е обука чија цел е слушателите на истата да добијат подлабоки ...
ПОВЕЌЕ

ОБУКА ЗА ЧОКОЛАТИЕРИ

ОБУКА ЗА ЧОКОЛАТИЕРИ

Обуката за специјалисти за чоколадо е обука која има за цел слушателите на оваа обука да добијат подлабоки...
ПОВЕЌЕ

МЕНАЏМЕНТ АКАДЕМИЈА

МЕНАЏМЕНТ АКАДЕМИЈА

Менаџмент Академијата за Извршни Менаџери е управувана од Прогресив Академија.
ПОВЕЌЕ
ПАРТНЕРИ​
ПРОГРЕСИВ

ПАРТНЕРИ​

НОВОСТИ
ПОСЛЕДНО ОБЈАВЕНО

НОВОСТИ