ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УПИСИ НA АКАДЕМИЈАТА ЗА ИЗВРШНИ МЕНАЏЕРИ

Искористете ја единствената можност да бидете дел од првата верифицирана програма за претприемништво и менаџмент за извршни менаџери, во склоп на Фондација Прогресив Академија. Одлична можност за обука и едукација од врвен квалитет, достапна за …

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УПИСИ НA АКАДЕМИЈАТА ЗА ИЗВРШНИ МЕНАЏЕРИ Прочитај повеќе »

Панче Стоименовски од МЕБЕЛ ВИ Виница за неговото искуство од модулот ”Финансии”

Прочитајте го искуството на Панче Стоименовски од МЕБЕЛ ВИ Виница за неговото искуство од модулот „Финансии“ при Академијата за извршни директори. За да функционираме ефективно во овој свет на брзи промени, неопходно е активно следење …

Панче Стоименовски од МЕБЕЛ ВИ Виница за неговото искуство од модулот ”Финансии” Прочитај повеќе »

Блаже Барлески од ДОНИА ДООЕЛ Прилеп за неговото искуство од модулот ”Финансии”

Прочитајте го искуството на Блаже Барлески од ДОНИА ДООЕЛ Прилеп за неговото искуство од модулот „Финансии“ при Академијата за извршни директори. “Уникатната наставна програма која што се реализира во Академијата за извршни менаџери (дел од …

Блаже Барлески од ДОНИА ДООЕЛ Прилеп за неговото искуство од модулот ”Финансии” Прочитај повеќе »

Основните училишта од Оризари, Зрновци, Блатец и Драгобраште на „Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке“ и компанијата “МАКПРОГРЕС“

Вчера Винчини Развојниот Центар ги отвори вратите за идните средношколци од Оризари, Зрновци, Блатец и Драгобраште. Претставници од средното општинско училиште “Ванчо Прке“ – Виница ги преставија струките и образовните профили кои ќе се изучуваат …

Основните училишта од Оризари, Зрновци, Блатец и Драгобраште на „Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке“ и компанијата “МАКПРОГРЕС“ Прочитај повеќе »

Мишел Марков од МАКПРОГРЕС ДОО Виница за неговото искуство од модулот ” Продажба и маркетинг”

Прочитајте го искуството на Мишел Марков од МАКПРОГРЕС ДОО Виница за неговото искуство од модулот „Продажба и маркетинг“ при Академијата за извршни директори. “Живееме во време на глобализација, интернационализација, брзи промени и зголемена конкуренција. Компаниите …

Мишел Марков од МАКПРОГРЕС ДОО Виница за неговото искуство од модулот ” Продажба и маркетинг” Прочитај повеќе »

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УПИС НА АКАДЕМИЈА ЗА ИЗВРШНИ ДИРЕКТОРИ

Апликацијата за упис на кандидати, кои ќе бидат дел од втората генерација на учесници за следење на програмата за “Претприемништво и менаџмент за извршни директори” е отворена од 04.04.2022 г. и истата ќе трае до …

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УПИС НА АКАДЕМИЈА ЗА ИЗВРШНИ ДИРЕКТОРИ Прочитај повеќе »

Во тек е шестиот модул на Академијата за извршни менаџери – Финансии

Шестиот модул кој го следат пријавените кандидати на Академијата за извршни директори е „Финансии“, кој го предава инструкторот Билјана Ангелова. Проф. Д-р. Билјана Ангелова е редовен професор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” и има …

Во тек е шестиот модул на Академијата за извршни менаџери – Финансии Прочитај повеќе »

Студентите од Бизнис Академија Смилевски (БАС) во посета на иновативниот тренинг центар Vincinni

На  30.03.2022 на посета во „Макпрогрес” Виница беа студентите од Бизнис Академија Смилевски (БАС). Истите имаа можност да ја слушнат успешната приказна за формирање и развој на компанијата, која е водечки производител на кондиторски производи …

Студентите од Бизнис Академија Смилевски (БАС) во посета на иновативниот тренинг центар Vincinni Прочитај повеќе »

Зоран Симеонов од МАКПРОГРЕС ДОО Виница за неговото искуство од модулот ” Продажба и маркетинг”

Прочитајте го искуството на Зоран Симеонов од МАКПРОГРЕС ДОО Виница за неговото искуство од модулот „Продажба и маркетинг“ при Академијата за извршни директори. “Континуираното усовршување е премногу важно за да биде запоставено, а на секој …

Зоран Симеонов од МАКПРОГРЕС ДОО Виница за неговото искуство од модулот ” Продажба и маркетинг” Прочитај повеќе »

Oсновното училиште “Гоце Делчев” од Виница на „Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке”

Во рамките на кампањата „Учи паметно, работи стручно“ компанијата Макпрогрес заедно со гимназијата Ванчо Прке од Виница одржаа Отворен ден на кој учениците од завршните одделенија од основното училиште Гоце Делчев од Виница имаа можност …

Oсновното училиште “Гоце Делчев” од Виница на „Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке” Прочитај повеќе »