Прв академски час за учесниците на третата генерација на Академијата за Извршни Менаџери

Официјално со инструкторот Билјана Марковиќ Стаменова и модул Лидерство и бизнис стратегија го означивме почетокот на академската 2023/24 во Прогресив Академија!
Им посакуваме срдечно добредојде на учесниците на Aкадемијата за Извршни Менаџери кои со првиот академски час зачекорија кон нови достигнувања!
Го направивте вистинскиот избор, избравте квалитетна едукација, а сега е време да стекнете знаење кое ќе ја обликува вашата иднина, да учите од врвни, искусни и реномирани предавачи, да прифатите нови предизвици и стекнете нови пријателства!

Среќен почеток!