Викторија Шотароска Трајкова од П.И.К.Ко ДООЕЛ Скопје за нејзиното искуство од Академијата за извршни директори

Викторија Шотароска Трајкова е Извршен директор во компанијата П.И.К.Ко ДООЕЛ Скопје . Таа беше дел од првата генерација на учесници на Академијата за Извршни менаџер на Прогресив. Погледнете што има да каже за нејзиното искуство.

Бев во потрага на соодветно неформално образование и кога се отвори Прогресив академијата бев пресреќна од причина што самата програма, модулите кои што ги има, како и предавачите на истите навистина нудеа и ветуваа многу.

Навистина сум задоволна што го направив изборот земајќи во предвид дека самата програма е произнесена од професионалци, а пак предавачите се луѓе кои што доаѓаат од реалниот сектор и кои што во годините наназад преку нивната кариера се запознале со многу можности и многу предизвици кои што на соодветен начин истите ќе ги пренесат за време на предавањата.