Меморандуми

Потпишан Меморандум и Договор за соработка со СОУ “Љупчо Сантов“ од Кочани

Макпрогрес Доо Виница и  СОУ “Љупчо Сантов“ од Кочани потпишаа меморандум и договор за соработка кој ќе има за цел воспоставување на соработка на полето на образованието и науката помеѓу страните потписнички.  Всушност оваа соработка …

Потпишан Меморандум и Договор за соработка со СОУ “Љупчо Сантов“ од Кочани Прочитај повеќе »

Потпишан Меморандум и Договор за соработка со СОУ “Гошо Викентиев“ од Кочани

Макпрогрес Доо Виница и  СОУ “Гошо Викентиев“ од Кочани потпишаа меморандум и договор за соработка кој ќе има за цел воспоставување на соработка на полето на образованието и науката помеѓу страните потписнички.  Всушност оваа соработка …

Потпишан Меморандум и Договор за соработка со СОУ “Гошо Викентиев“ од Кочани Прочитај повеќе »

Потпишан Меморандум и Договор за соработка со СОУ “Ванчо Прке“ од Виница

Макпрогрес Доо Виница и  СОУ “Ванчо Прке“ од Виница потпишаа меморандум и договор за соработка кој ќе има за цел воспоставување на соработка на полето на образованието и науката помеѓу страните пописнички.  Всушност оваа соработка …

Потпишан Меморандум и Договор за соработка со СОУ “Ванчо Прке“ од Виница Прочитај повеќе »