Отворен ден

„Отворен ден“ за основните општински и подрачни училишта од Виница во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке“ и компанијата “МАКПРОГРЕС“

Вчера Винчини Развојниот Центар ги отвори вратите за идните средношколци од општинските и подрачни основни училишта на Виница. Претставници од средното општинско училиште “Ванчо Прке“ – Виница ги преставија струките и образовните профили кои ќе …

„Отворен ден“ за основните општински и подрачни училишта од Виница во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке“ и компанијата “МАКПРОГРЕС“ Прочитај повеќе »

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УПИСИ НA АКАДЕМИЈАТА ЗА ИЗВРШНИ МЕНАЏЕРИ

Искористете ја единствената можност да бидете дел од првата верифицирана програма за претприемништво и менаџмент за извршни менаџери, во склоп на Фондација Прогресив Академија. Одлична можност за обука и едукација од врвен квалитет, достапна за …

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УПИСИ НA АКАДЕМИЈАТА ЗА ИЗВРШНИ МЕНАЏЕРИ Прочитај повеќе »

Основните училишта од Оризари, Зрновци, Блатец и Драгобраште на „Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке“ и компанијата “МАКПРОГРЕС“

Вчера Винчини Развојниот Центар ги отвори вратите за идните средношколци од Оризари, Зрновци, Блатец и Драгобраште. Претставници од средното општинско училиште “Ванчо Прке“ – Виница ги преставија струките и образовните профили кои ќе се изучуваат …

Основните училишта од Оризари, Зрновци, Блатец и Драгобраште на „Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке“ и компанијата “МАКПРОГРЕС“ Прочитај повеќе »

Oсновното училиште “Гоце Делчев” од Виница на „Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке”

Во рамките на кампањата „Учи паметно, работи стручно“ компанијата Макпрогрес заедно со гимназијата Ванчо Прке од Виница одржаа Отворен ден на кој учениците од завршните одделенија од основното училиште Гоце Делчев од Виница имаа можност …

Oсновното училиште “Гоце Делчев” од Виница на „Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке” Прочитај повеќе »

Отворен ден за учениците од средното општинско училиште Ванчо Прке од Виница во Винчини развоен центар за професионално насочување на матурантите

Макпрогрес им понуди отворени перспективи и можности за вработување на матурантите во општина Виница. Отворениот ден кој се одржа на 01.03.2022 во просториите на иновативниот развоен центар во рамките на Фондација Прогресив Академија имаше за …

Отворен ден за учениците од средното општинско училиште Ванчо Прке од Виница во Винчини развоен центар за професионално насочување на матурантите Прочитај повеќе »

Отворен ден во Винчини развоен центар за промоција на компанијата Макпрогрес на учениците од средното општинско училиште Љупчо Сантов од Кочани

Вчера, во просториите на новиот иновативен развоен центар во рамките на Фондација Прогресив Академија се одржа Отворен ден за промоција на компанијата Макпрогрес на учениците од средното општинско училиште Љупчо Сантов од Кочани. Овој настан …

Отворен ден во Винчини развоен центар за промоција на компанијата Макпрогрес на учениците од средното општинско училиште Љупчо Сантов од Кочани Прочитај повеќе »

„Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке” и основното училиште “Славчо Стојменски” од Виница

Во рамките на кампањата „Учи паметно, работи стручно“ компанијата Макпрогрес заедно со гимназијата Ванчо Прке од Виница одржаа Отворен ден на кој учениците од завршните одделенија од основното училиште Славчо Стојменски од Виница имаа можност …

„Отворен ден“ во Винчини Развоен Центар со средното училиште “Ванчо Прке” и основното училиште “Славчо Стојменски” од Виница Прочитај повеќе »