Учесници

Илија Андонов од Андонов ДООЕЛ за неговото искуство од Академијата за Извршни менаџери

Илија Андонов е комерцијалист во компанијата Андонов ДООЕЛ Св. Николе. Тој е дел од втората генерација на учесници на Академијата за Извршни менаџери на Прогресив. Погледнете што има да каже за неговото искуство. Мотивот за …

Илија Андонов од Андонов ДООЕЛ за неговото искуство од Академијата за Извршни менаџери Прочитај повеќе »

Тања Малчев од Ацико АС Делчево за нејзиното искуство од Академијата за извршни менаџери

Тања Малчев е Управител во компанијата Ацико АС Делчево. Таа е дел од втората генерација на учесници на Академијата за Извршни менаџери на Прогресив. Погледнете што има да каже за нејзиното искуство. Причината поради која …

Тања Малчев од Ацико АС Делчево за нејзиното искуство од Академијата за извршни менаџери Прочитај повеќе »

Викторија Шотароска Трајкова од П.И.К.Ко ДООЕЛ Скопје за нејзиното искуство од Академијата за извршни директори

Викторија Шотароска Трајкова е Извршен директор во компанијата П.И.К.Ко ДООЕЛ Скопје . Таа беше дел од првата генерација на учесници на Академијата за Извршни менаџер на Прогресив. Погледнете што има да каже за нејзиното искуство. …

Викторија Шотароска Трајкова од П.И.К.Ко ДООЕЛ Скопје за нејзиното искуство од Академијата за извршни директори Прочитај повеќе »

Бранко Богучевски од Азелис Корпорација за неговото искуство од Академијата за Извршни менаџери

Бранко Богучевски е Business Development менаџер од Азелис Корпорација за Македонија, Албанија и Косово. Тој беше дел од првата генерација од Академијата за Извршни менаџер на Прогресив. Погледнете што има да каже за неговото искуство. …

Бранко Богучевски од Азелис Корпорација за неговото искуство од Академијата за Извршни менаџери Прочитај повеќе »

Борко Ампов од Макпрогрес за неговото искуство од модулот Оперативен менаџмент

Прочитајте го искуството на Борко Ампов од Макпрогрес за неговото искуство од модулот Оперативен менаџмент при Академијата за извршни директори. Со сигурност можам да кажам дека модулот Оперативен менаџмент беше одлично искуство. Часовите беа многу …

Борко Ампов од Макпрогрес за неговото искуство од модулот Оперативен менаџмент Прочитај повеќе »

Ленче Спасова од Камел 98 Виница за нејзиното искуство од модулот Менаџмент со промени

Прочитајте го искуството на Ленче Спасова од Камел за нејзиното искуство од модулот Менаџмент со промени при Академијата за извршни директори.          Најголемиот предизвик со кој се соочуваме како менаџери, тимови и организации е да …

Ленче Спасова од Камел 98 Виница за нејзиното искуство од модулот Менаџмент со промени Прочитај повеќе »

Ацо Лазаров од Макпрогрес за неговото искуство од модулот Бизнис стратегија и бизнис планирање

Прочитајте го искуството на Ацо Лазаров од Макпрогрес Доо за неговото искуство од модулот Бизнис стратегија и бизнис планирање при Академијата за извршни директори. Овај модул пополнува една празнина во моето формално образование. Предавањата беа …

Ацо Лазаров од Макпрогрес за неговото искуство од модулот Бизнис стратегија и бизнис планирање Прочитај повеќе »

Јана Стојаноска од Транслог Експрес Дооел за нејзиното искуство од модулот Лидерство

Прочитајте го искуството на Јана Стојаноска од Транслог Експрес Дооел за нејзиното искуство од модулот Лидерство при Академијата за извршни директори. Академијата за извршни менаџери предводена од врвни предавачи кои теоријата и практичната работа ја …

Јана Стојаноска од Транслог Експрес Дооел за нејзиното искуство од модулот Лидерство Прочитај повеќе »

Маја Бојаџиева од МАКОМ ТРЕВ ПЛУС ДОО – Увоз-Извоз-Радовиш за нејзиното искуство од модулот Човечки ресурси и управување со таленти

Прочитајте го искуството на Маја Бојаџиева од МАКОМ ТРЕФ ПЛУС ДОО – Увоз-Извоз-Радовиш за нејзиното искуство од модулот Човечки ресурси и управување со таленти при Академијата за извршни директори. Иновативна програма со уникатен спој на …

Маја Бојаџиева од МАКОМ ТРЕВ ПЛУС ДОО – Увоз-Извоз-Радовиш за нејзиното искуство од модулот Човечки ресурси и управување со таленти Прочитај повеќе »

Панче Стоименовски од МЕБЕЛ ВИ Виница за неговото искуство од модулот ”Финансии”

Прочитајте го искуството на Панче Стоименовски од МЕБЕЛ ВИ Виница за неговото искуство од модулот „Финансии“ при Академијата за извршни директори. За да функционираме ефективно во овој свет на брзи промени, неопходно е активно следење …

Панче Стоименовски од МЕБЕЛ ВИ Виница за неговото искуство од модулот ”Финансии” Прочитај повеќе »