Александра Кирилова: “Создаваме едукативни програми кои што се корисни за компаниите за да се развиваат компетентни кадри„

Погледнете ја изјавата на Александра Кирилова, Извршна директорка на Фондација Прогресив Академија. Визијата на Академијата за Извршни менаџери е да креира и создава едукативни програми кои што ќе бидат корисни за компаниите со цел да се развиваат компетентни кадри. Искористете ја можноста да учите од врвни предавачи и да бидете дел од оваа сертифицирана програма уписите за третата генерација се во тек.

Пријави се и дознај повеќе на следниот линк: https://www.progressive.org.mk/opis-na-programata/