Ацо Ѓорѓиевски, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација

Ацо Ѓорѓиевски е високо квалификуван професионалец со повеќе од 23 години деловно искуство и скоро 15 години меѓународно искуство во Нестле на различни високи раководни позиции. Од 2012 година служеше како национален Менаџер во Нестле, а подоцна стана Извршен директор за бизнис, за целиот јадрански регион, водејќи 7 различни пазари. Во исто време, Ацо е исто така член на Управниот одбор на Нестле Јадранот повеќе од 8 години. Во текот на својата кариера работел на многу комплексни проекти и постигнал извонредни резултати. Стекнал вредна и широка меѓународна експертиза, компетентност, искуства и знаења релевантни во областа на консултантски услуги: Лидерство; Развој на тим и луѓе; Бизнис и корпорации; Стратегија; Управување; Имплементација на проектот; Продажба и маркетинг итн.

 

Ацо Ѓорѓиевски го води Модул 5 – Продажба и маркетинг. За да дознаете повеќе за модулот, повелете информации ТУКА.