Информативна инфо сесија на Прогресив Фондација

Вчера ја имавме честа да одржиме отворена инфо сесија за претставување на Академијата за Извршни Менаџери на Прогресив Фондација. На онлајн настанот ни се придружија бројни учесници кои беа заинтересирани за Академијата и за тековниот отворен повик за упис во програмата. За сите кои сакаат да дознаат повеќе може да ја погледнат презентацијата која беше споделена. На овој линк ТУКА може слободно да ја симнете и прочитате повеќе.

Тековниот упис во програмата завршува на 20ти август. За сите кои се заинтересирани да се запишат, може тоа да го сторат на следниот линк ТУКА

За сите кои сакаат да остварат партнерство со Прогресив Фондација, може да ги погледнат можностите ТУКА