Можности за Партнерство на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација

Менаџмент Академијата нуди можности за партнерство кое има за цел да придонесе кон развојот на човечките капацитети во компаниите и со тоа индиректно да го развие економскиот сектор во источниот регион и пошироко на територијата на Република Македонија.

Прочитајте ги можностите за партнерство ТУКА