admin

Успешно заврши обуката за специјалисти за чоколадо при Винчини Академија

Со задоволство споделуваме дека успешно заврши уште една обука во склоп на Виничини Академијата, овој пат за специјалисти за чоколадо. Обуката имаше за цел да ги подготви следните обуки за чоколадо кои ќе се одвиваат …

Успешно заврши обуката за специјалисти за чоколадо при Винчини Академија Прочитај повеќе »

Информативна инфо сесија на Прогресив Фондација

Вчера ја имавме честа да одржиме отворена инфо сесија за претставување на Академијата за Извршни Менаџери на Прогресив Фондација. На онлајн настанот ни се придружија бројни учесници кои беа заинтересирани за Академијата и за тековниот …

Информативна инфо сесија на Прогресив Фондација Прочитај повеќе »

Билјана Марковиќ Стаменова, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација

Билјана Марковиќ Стаменова е ко-основач и директор на консултантската компанија PrimePoint Partners која е вклучена во целосна имплементација на формирање на Прогресив Академија и сите едукативни програми во склоп на Академијата. Билјана, преку работата на …

Билјана Марковиќ Стаменова, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација Прочитај повеќе »

Ирина Мајовски, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација

Проф. Д-р Ирина Мајовски е вонреден професор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје со 15 годишно искуство во високото образование. Главното поле на истражување на Проф. Мајовски е во областа на менаџмент на …

Ирина Мајовски, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација Прочитај повеќе »

Ацо Ѓорѓиевски, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација

Ацо Ѓорѓиевски е високо квалификуван професионалец со повеќе од 23 години деловно искуство и скоро 15 години меѓународно искуство во Нестле на различни високи раководни позиции. Од 2012 година служеше како национален Менаџер во Нестле, …

Ацо Ѓорѓиевски, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација Прочитај повеќе »

Виктор Митревски, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација

Виктор Митревски има страст во градење, скалирање на менторски тимови на инженери и доставување технички решенија што им носат вредност на корисниците. Тој има над 15 години искуство во ИТ индустријата, работи како Менаџер за …

Виктор Митревски, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација Прочитај повеќе »

Запознајте ја Фросина Мешкова, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација

Фросина Мешкова е технолошки инженер, магистер по деловна администрација, со кариера од 18 години во приватниот сектор на неколку раководни позиции во меѓународни компании во секторот за храна и технологија. Таа има основано две стартап …

Запознајте ја Фросина Мешкова, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација Прочитај повеќе »

Запознајте го Сашо Трипуновски, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација

Сашо Трипуновски има 20 години меѓународно искуство на извршни позиции и консултантски услуги во корпоративен и приватен капитал со експертиза во развој и деловно работење, управување со проекти, преструктуирање и оптимизација на трошоците, корпоративно управување …

Запознајте го Сашо Трипуновски, инструктор на Менаџмент Академијата за Извршни Директори – Прогресив Фондација Прочитај повеќе »

Запознајте ги инструкторите на Менаџмент Академијата за извршни директори – проф. Билјана Ангелова

Запознаете ги инструкторите на Академијата за Извршни Менаџери на Прогресив Фондација и дознајте повеќе за модулите кои ќе ги предаваат на програмата. Проф. Билјана Ангелова ќе ги води Модул 1 – Бизнис стратегија и Бизнис …

Запознајте ги инструкторите на Менаџмент Академијата за извршни директори – проф. Билјана Ангелова Прочитај повеќе »